Är det verkligen så att...

kvinnans list överstiger mannens förstånd? Författaren till detta hävdar det iaf:

Den lojala hustrun
 
Det var en man som hade arbetat hela sitt liv, sparat alla sina pengar och var riktigt girig när det blev tal om hans pengar.

Just innan han skulle dö sade han till sin hustru: - När jag dör vill jag att du tar alla mina pengar och lägger dem i kistan tillsammans med mig. Jag vill ta med mig mina pengar till livet efter detta. Och hans hustru lovade honom av hela sitt hjärta att när han dog, så skulle hon placera pengarna bredvid honom i kistan.


Och så dog han...

Han låg där i kistan och hans hustru satt svartklädd med sin väninna sittande bredvid sig. När ceremonin var över, och just innan begravningsentreprenören skulle stänga kistan, sade hustrun: - Vänta, bara en stund!


Hon hade en låda med sig och den gick hon fram och lade i kistan. Begravningsentreprenören stängde kistan och rullade iväg den.


Hennes väninna sade: - Jag vet att du inte är dum men Du la väl inte alla pengarna där i kistan tillsammans med din man???

Den lojala hustrun svarade: - Hör nu, jag kan inte ta tillbaka mitt ord. Jag lovade honom att jag skulle lägga pengarna i kistan med honom.


- Menar du verkligen att du lagt alla pengarna i kistan?!


Ja, det gjorde jag, svarade den lojala hustrun.
Jag samlade ihop allt, satte in det på mitt konto och skrev ut en check åt honom. Om han kan lösa in den, så kan han spendera pengarna.


Historiens sensmoral: Kvinnor är smartare än män...


Kommentarer
Postat av: syrran

sånt klurigt/klokt gillar jag :-))

2010-02-15 @ 16:30:08
Postat av: Petra

Fniss.

2010-02-16 @ 09:37:36
URL: http://www.underbartarkort.blogspot.com
Postat av: AnnCathrine Eriksson

Finurligt! ;-))

2010-02-21 @ 14:32:55
URL: http://glitterboden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0