Skön helg

Igår var en sån där riktigt skön ledig lördag. Inget planerat, bara ta dagen som den kommer. Man behöver en sån riktig slöardag ibland.

Få se, vad gjorde vi egentligen? Jo! Vi skottade snö när vi klev upp. Hade kommit massor.
Sen åt vi en havregrynsgröt, mumma efter hårt arbete.

Sen körde plogbilen förbi så det blev till att skotta undan den där jättevallen vid uppfarten, skulle visst frysa på o då är den inte kul att ha.

En kaffe på det och det känns sådär skönt i kroppen efter lite jobb, särskilt när man vet man är klar.Sen brakade det till. Snön från taket låg på marken. Framför garagedörrarna där vi förvarar pellets, framför dörren till soprummet, på häcken, hela baksidan och på balkongen. Måååååånga kubik. Så vi skottade snö resten av dagen.

Grannen, som i vanliga fall är en trevlig prick, menar att det är på grund av våra nya takpannor. Hans gamla håller minsann kvar snön...

Hörde samma granne prata med den nyinflyttade grannen om att som nyinflyttad är det meningen att man ska skotta trottoaren till alla de första två åren. Följde med spänning, och förhoppning, samtalet - men icke, han gick inte på det.

Idag är det en sån där skön ledig söndag. Inget planerat, bara ta dagen som den kommer. Man behöver en riktig slöardag ibland. Det är så vackert ute - det snöar...

Kommentarer
Postat av: syrran

hej x här har det också snöat under natten - men inte mer än 2-3 cm x har inget problem med dagens program x jobbar eftersom det ska strejkas fr.o.m imorron :-))

2010-02-21 @ 11:08:02
Postat av: Jennie

Glöm inte OS, för allt i världen:-)

2010-02-21 @ 11:24:42
Postat av: AnnCathrine Eriksson

Denna snö...

Jag är nästan lite avundsjuk på er för att snön iallafall rasar ner från taket. Det har den inte gjort här (från vissa tak). Det börjar bli myyycket nu! Så mycket att man börjar bli orolig... Snart skottningsdax!

2010-02-21 @ 14:04:13
URL: http://glitterboden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0