Levergodis
MYCKET populärt bland hundar! Känns rätt nyttigt med hemgjort också.
Bra med något så begärligt om något ska tränas...
Ett kg nötlever kokas en timma. Häll av spadet och låt levern svalna.
Skär i små bitar.
Torka i ugn, ca 85 grader tills de är torra på ytan och mjuka inuti, tar ungefär 1,5 timme.
Låt ugnsluckan stå lite på glänt under torkningen så att fukten försvinner.
Frys in det du inte ska använda direkt, paketera förslagsvis i små portionspåsar.
Klarar sig några dagar i kylskåp.
Kommentarer
Postat av: Jeppe
Aha, okej där ser man. Jag har också en blogg nu tillsammans med min kompis. Gå gärna in på tj.bloggplatsen.se
Postat av: Petra
Iiii, låter inte så gott precis. Men jag är ju ingen hund och kan inte förstå mej på deras "smak".
Ha,ha.......
Trackback